Speciell

Ansiktsbehandling

Champagne behandling

Hudföryngrande behandling som passar alla. Djuprengörande, utjämnande, återfuktande och lystergivande. Behandlingen inkluderar två peelingar (enzympeeling och Thermal detox peel med aktivt kol), applicering av VinoTherapy ampull och VivaCell VinoTherapy mask. Efter avslutad ansiktsbehandling får du en fresh-up fotbehandling och ett glas champagne

Circadia

Circadia grundades av den världsberömda, och globalt erkänd, Dr. Peter T. Pugliese. Dr Pugliese var den första läkaren av hans kaliber att ägna årtionden av forskning för att förstå huden och dess förmåga att leverera klinisk och relevant information om produktutveckling. Före lanseringen av Circadia 2001 spenderade Dr. Pugliese 30 år att utveckla och tillverka produkter för stora varumärken inom branschen.

Red Carpet Treatment med pHformula

Red Carpet Treatment-en behandling som är det perfekta lyftet till en torr och grådaskig (vintertrött) hud! Här förbättras hudens struktur och hudton, vi jobbar anti-age och ger huden en ökad lyster. I behandlingen ingår: D.E.R.M.A.B.R.A.T.I.O.N.-en ytlig exfoliering och celregenering med hjälp av aktiva ingredienser I.N.S.T.A.N.T. mask-ger omedelbar lyster och klarhet i huden T.D.S. firming-antiage serum som effektivt återuppbygger, vitaliserar, stramar upp, ger lyster och återfuktar huden.

Skin resurfacing med pHformula

pHformula erbjuder behandlingar som utförs vid individuella behandlingstillfällen men även behandlingar som utförs i en kur på 4-6 behandlingstillfällen. En kur rekommenderas för att uppnå långvarig förändring av hudtillstånd som kräver extra uppmärksamhet. Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet. Det finns 5 olika varianter: A.C.N.E, – aknebenägen hud, A.G.E-antiageing, C.R.-känslig hud och rosacea, M.E-L.A.-pigmenterad hud och V.I.T.A.C. vitamin C boost.

Exuviance Radiance Peel

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retionolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar cellförnyelsen, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en acnebenägen och fet hud. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter vår instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fällning som varar i några dagar beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet. Både Exuviance AHA- och retionolpeeling kan med fördel utföras som en kur. Ingår: Rengöring, ansiktsmassage och retinol-peeling. Att tänka på: Uppge om du använder läkemedel eller hudvårdsprodukter som påverkar hudens sensitivitet. Rakning bör inte göras samma dag. Huden ska inte vara solsvedd, irriterad eller skadad.Undvik hård träning, bastu och bad samma dag som utförd behandling. Undvik sol efter behandling och använd ALLTID en creme med hög spf under vår/sommar.

NIMUE Smart Resurfacer – mer än bara peeling

Nimues kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings- resultaten någonsin utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.

Protopen från pHformula

En ny behandling där vi använder aktiva ampiller och protopenans två varianter: Protopen-microneedling och Protopen-nanoneedling. Protopen och microneedling (collagen i induktionsterapi) använd i kombination med pHformulas transdermala solutions som:
– stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess
– ökar collagen och elastinproduktionen för att befrämja hudföryngring och förbättra absorptionen av produkterna via huden
– förbättrar hudstruktur och pigmentering
– minskar utveckling av fina linjer och rynkor
– minskar förstorade porer

Protopen nanoneedling från phFormula är tekniken som i kombination med kontrollerande frisättning av protoner är ett innovativt icke-invasivt transdermalt leveranssystem utvecklad för att omstrukturera och föryngra huden för optimalt behandlingsresultat i hudtillståndet:
– ojämn hudton
– ojämn hudstruktur överproduktion av melanin/hyperpigmentering
– hud som förlorad lyster och fukt
– förlorad elasticitet
– känslig hud
– akne
– ärr

 

NIMUE Collagen Exclusive

En lyxig ansiktsbehandling med direkt uppfräshande askungeeffekt! Efter en djuprengöring av huden påförs en Collagen Face Film i kombination av passande serum anpassat för din hudtyp. Strukturen hos collagenfibrerna stärks upp vilket leder till spänst, elasticitet och skydd mot fria radikaler. ’ Huden fräschas upp och fylls med mycket fukt vilket reducerar linjer och rynkor.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse ditt nästa besök. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer