Klassisk

Ansiktsbehandling

Fresh up (lunch beh.)

En kortare klassisk ansiktsbehandling (djuprengörande, stärkande, uppfräschade och återfuktande eller föryngrande), anpassad efter just din hud. Fokus är på det som behövs och det vi har tid att göra! Behandling av acne, orenheter, fina linjer och rynkor, ärr, torr, grov och solskadad hud. Du känner skillnaden redan efter första behandlingen då huden blir otroligt len och hudstrukturen jämnas ut.

Basic

Som ovan, fast här gör vi en mer djuprengörande behandling som även inkluderar mask för att få en kraftigare effekt. Den här behandlingen kan man göra när som helst, den fungerar som en klassisk djuprengörande behandling och är bra behandling när du vill komma oftare för att underhålla din hud.

Basic Silver

En klassisk behandling där vi har tid att göra det lilla extra. Det kan vara dubbel peeling, eller applicering av någon ampull eller boost, användning av någon apparatur och alltid avslutande mask.

Basic Gold

En ansiktsbehandling när du vill ge dig det lilla extra. Unna dig 90 minuter omvårdnad där jag tar hand om ditt ansikte, hals och dekolletage, nopprar/vaxar oönskat hårväxt om du vill och om det behövs. En extra boost/ampull påförs och en vårdande massage utförs innan du kan koppla under en mask som är anpassad din huds behov vid tillfället.

Behandling för män

En ansiktsbehandling då jag tar särskild hänsyn till att män och kvinnors hud skiljer sig åt. Denna ansiktsbehandling ger dig en renare och friskare hud och redan efter första gången kommer du att märka en skillnad. Den är anpassad efter just din hudtyp. Du får en personligt utformad hudanalys samt rådgivning hur du på bästa sätt ska sköta om din hud samt vilka hudvårdsprodukter som passar just dig.

Tips! Som tillval finns det en lätt frans och brynfärgning eller formning och noppning av ögonbryn.

Ekologiska (veg)

För dig som vill få behandling med ekologiska produkter. Boka en av de klassiska behandlingarna, 1-5 och informerar mig om ditt önskemål. De produkter jag jobbar då är Maria Åkerberg och Dr. Belter.

Boka gratis rådgivning

För en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse ditt nästa besök. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer